20 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ
(Παράνομη μετανάστευση και ανοιχτά σύνορα)
 

 
1)-Μύθος: Όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες.
-Πραγματικότητα: Όσοι εισέρχονται παρανόμως στην Ελλάδα, είναι παράνομοι (λαθραίοι) μετανάστες.
2)Μύθος: Το θέμα είναι προσφυγικό.
-Πραγματικότητα: Η επιχειρούμενη εισβολή είναι κατ' ουσίαν κατά των δικαιωμάτων των ελαχίστων προσφύγων. Το θέμα έχει σχέση με υβριδικό πόλεμο κατά της Ελλάδος και πρόκειται για απόπειρα εποικισμού και αλλοίωσης των εθνικών, κοινωνικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών της Ελλάδος και του ελληνισμού.
3)-Μύθος: Έρχονται από τη Συρία.
-Πραγματικότητα: Έρχονται από σχεδόν 70 χώρες και μόνο το 2% του συνόλου είναι από τη Συρία.
4)-Μύθος: Έρχονται από φτωχές χώρες με κατεστραμμένη οικονομία.
-Πραγματικότητα: Μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών έρχεται από πλουσιότερες χώρες με αναπτυσσόμενη βιομηχανία (π.χ. Πακιστάν: πυρηνικά και βιομηχανία παραγωγής αεροσκαφών, Αλγερία: πετρέλαιο και δισεκατομμύρια για οπλικά συστήματα).
5)-Μύθος: Οι παράνομοι μετανάστες θέλουν απλά να διέλθουν από την Ελλάδα.
-Πραγματικότητα: Πάρα πολλοί από αυτούς, ήρθαν για να μείνουν. Είτε γιατί έτσι θέλουν λόγω εξωφρενικών παροχών είτε γιατί οι άλλες χώρες δεν τους δέχονται.
6)-Μύθος: Είναι γυναικόπαιδα.
-Πραγματικότητα: Οι περισσότεροι είναι λιποτάκτες άρρενες νέοι σε ηλικία.
7)-Μύθος: Είναι σωστό να επιτρέψουμε την ελεύθερη είσοδό τους.
-Πραγματικότητα: Το να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδός τους είναι σαν να έχεις πει ναι σε Μουσολίνι και Χίτλερ όταν κατ' αρχάς ζητήθηκε ελεύθερη διέλευση. Ο πόλεμος, είτε είναι υβριδικός είτε στρατιωτικός, δεν παύει να είναι πόλεμος.
8)-Μύθος: Το να προπαγανδίζουμε να έρθουν στην Ελλάδα είναι ανθρωπιστική ενέργεια.
-Πραγματικότητα: Όσοι πράττουν το ανωτέρω, ευθύνονται αναλογικώς για τους πνιγμούς και τις ταλαιπωρίες ανθρώπων καθώς και για την υποστήριξη παράνομης διακίνησης και ενδεχόμενης εκμετάλλευσης ενηλίκων και ανηλίκων.
9)-Μύθος: Είναι επενδυτές και κάτοχοι μεταπτυχιακών.
-Πραγματικότητα: Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί σε μμε, μεταξύ τους βρίσκονται παιδόφιλοι, βιαστές, καταπιεστές γυναικών, τζιχαντιστές, βιαιοπραγούντες κ.ά.
10)-Μύθος: Έρχονται ειρηνικά και θέλουν να ενσωματωθούν και να ενταχθούν.
-Πραγματικότητα: Όπως προκύπτει από κείμενα, εικόνες και βίντεο, πολλοί εξ αυτών έρχονται επιθετικά και βίαια, με ανθελληνικό και αντιχριστιανικό μένος.
11)-Μύθος: Χιλιάδες λαθρομετανάστες θα ενσωματωθούν στα νησιά.
-Πραγματικότητα: Τα νησιά θα πάψουν να είναι ελληνικά, οι Έλληνες θα γίνουν μειονότητα στον τόπο τους, η κοινωνική συνοχή θα διαρραγεί, ο τουρισμός θα καταποντισθεί.
12)-Μύθος: Θα αυξηθεί ο πληθυσμός των Ελλήνων.
-Πραγματικότητα: Θα αυξηθεί ο πληθυσμός της Ελλάδος από αλλογενείς, αλλοδαπούς και εν πολλοίς αλλόθρησκους.
13)-Μύθος: Θα ασπαστούν τον Χριστιανισμό και τα ελληνικά ήθη και έθιμα.
-Πραγματικότητα: Το Ισλάμ ανήλθε παγκοσμίως από 15% σε 20% και στην Ελλάδα αλλοιώθηκε η θρησκευτική ομοιογένεια από ~98% σε ~80%( ; ).
14)-Μύθος: Οι εν Ελλάδι εθνομηδενιστές είναι κατά του ολοκληρωτισμού και του πολέμου.
-Πραγματικότητα: Είναι υπέρ του Ερντογάν και της επιθετικότητάς του κατά της Ελλάδος και υπέρ των επιθέσεών του στη Συρία και αλλού.
15)-Μύθος: Οι εθνομηδενιστές στην Ελλάδα είναι κατά του ιμπεριαλισμού και του εθνικισμού.
-Πραγματικότητα: Είναι υπέρ του επεκτατισμού και του ιμπεριαλισμού και του εθνικισμού της Τουρκίας, των Σκοπίων, της Αλβανίας και των όποιων υποκινητών τους, δηλαδή, υπέρ των αντιπάλων των Ελλήνων.
16)-Μύθος: Η FRONTEX στηρίζει την Ελλάδα.
-Πραγματικότητα: Η FRONTEX στηρίζει την πολιτική τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία δεν στηρίζει την αποτρεπτική πολιτική αλλά οδηγεί τους παράνομους μετανάστες εντός των χωρικών υδάτων τής Ελλάδος, δημιουργώντας προβλήματα στον εθνικό έλεγχο.
17)-Μύθος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει την Ελλάδα.
-Πραγματικότητα: Η Ε.Ε. βλέπει την Ελλάδα όχι ως κυρίαρχη χώρΑ αλλά σαν χώρΟ υποδοχής και εγκατάστασης παράνομων μεταναστών και με χρηματοδοτήσεις "κάνει πλάτες" στον υβριδικό πόλεμο που εξαπολύει ο Ερντογάν καθώς και στην απόπειρα εποικισμού των νησιών της Ελλάδος αλλά και της ενδοχώρας ώστε να επέλθουν μόνιμες δυσκόλως ανατάξιμες καταστάσεις.
18)-Μύθος: Το "ηθικό πλεονέκτημα" της λεγόμενης αριστεράς.
-Πραγματικότητα: Κάνουν ότι δεν βλέπουν την κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου από την Τουρκία στο Ακούγιου. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι η επιθετικότητα τού Τούρκου προέδρου στη Συρία και στους Κούρδους προκαλεί εκατόμβες νεκρών, χιλιάδες τραυματιών και πολλές χιλιάδες μετακινουμένων. Υποστηρίζουν κινήσεις αντιπερισπασμού υπέρ της Τουρκίας στην Κύπρο. Στηρίζουν μονίμως και συνεχώς εχθρικές θέσεις εναντίον τής Ελλάδος, δημιουργώντας μάλιστα προβλήματα στα μετόπισθεν για κόπωση και διάσπαση των σωμάτων ασφαλείας αλλά και ενόπλων δυνάμεων, ενώ συγχρόνως διχάζουν το λαό.
19)-Μύθος: Η εθνική στάση λεγομένων δεξιών.
-Πραγματικότητα: Κάποιοι από αυτούς κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους και το συμφέρον τους, κάνοντας "δουλίτσες" μαζί με τους αριστερούς με τις Μ.Κ.Ο., βγάζοντας κέρδος από την εθνική ζημία για την οποία συνεργούν. Είναι ικανοί να στηρίξουν απώλεια εθνικής κυριαρχίας και εθνικού εδάφους για να μη χαλάσει το βόλεμά τους. Προσπαθούν να πείσουν ότι η δειλία τους και η μεγάλη τους έλλειψη σε αξίες, ιδανικά και εθνική συνείδηση είναι αναγκαιότητα και πολιτική ορθότητα.
20)-Μύθος: Ναι στα ανοιχτά σύνορα γιατί αυτό είναι υπέρ των λαών.
-Πραγματικότητα: Τα ανοιχτά σύνορα οδηγούν σε εξαφάνιση λαών, εθνών, πολιτισμών και κάθε διαφορετικότητας. Συνεπώς, τα ανοιχτά σύνορα υπηρετούν την αντιανθρώπινη νεοκυκλίτικη παγκοσμιοποίηση οδηγώντας σε ομογενοποίηση και αυτοί που υπηρετούν τέτοιες πολιτικές είναι υποτακτικοί βαστάζοι των παγκόσμιων αφεντικών (είτε ως "χρήσιμοι ηλίθιοι" είτε ως "αργυρώνητοι δούλοι" είτε ως μισέλληνες). Επιπλέον: Μία πόλη της Κίνας, μία της Ινδίας και μία του Μπαγκλαντές, μπορούν να εξαφανίσουν όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Μερικές χιλιάδες μεταναστών μπορούν λόγω τεράστιας ποσότητας να θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο την ελληνικότητα των νησιών και των παραμεθόριων περιοχών μας αλλά και αυτής καθ' αυτής της Ελλάδος.
Πάρε θέση λοιπόν: Ή με τους πατριώτες, ή με τους προδότες.
 
Σημείωση "φ": Υπεύθυνος για το άρθρο είναι αποκλειστικά ο αρθρογράφος. Οι θέσεις του είναι προσωπικές δεν υιοθετούνται απαραίτητα από το Κέντρο φ και τίθενται σε δημόσιο διάλογο σε πνεύμα ελευθερίας.